Het aanbod van Visioniq

Bij VISIONIQ bieden we een uitgebreid scala aan diensten en oplossingen om aan al uw bouwbehoeften te voldoen. Ons aanbod omvat expertise op het gebied van bouwtechnologieën, thermografie, drones en 360° ervaringen.

Of u nu op zoek bent naar nauwkeurige inspecties, gedetailleerde metingen, indrukwekkende luchtfoto’s, of volledige bouwcoördinatie, wij hebben de expertise om uw project tot een succes te maken. Ontdek ons aanbod en hoe we uw visie kunnen omzetten in realiteit.

Thermografische Inspecties

opsporing van waterlekken

Waterlekken

Met onze geavanceerde thermografische inspecties sporen we waterlekken snel en nauwkeurig op. Of het nu gaat om lekken in leidingen, daken of gebouwen, we gebruiken infraroodtechnologie om verborgen waterproblemen te identificeren voordat ze groter worden, wat helpt om kostbare schade te voorkomen.

Detectie van koudebrug in muur

Koudebruggen

Onze thermografische inspecties onthullen effectief koudebruggen in gebouwen. We identificeren locaties waar warmteverlies optreedt en isolatieproblemen zich voordoen, waardoor energie-efficiëntie kan worden verbeterd en energiekosten kunnen worden verlaagd. Onze gedetailleerde rapporten stellen u in staat om gerichte verbeteringen aan te brengen.

luchtlekken thv rolluikbakken infrarood

Luchtlekken

Met behulp van thermografische inspecties sporen we luchtlekken op die uw gebouw kunnen plagen. Deze onzichtbare problemen kunnen leiden tot energieverspilling en comfortproblemen. Onze expertise in luchtlekdetectie stelt u in staat om isolatie- en afdichtingsverbeteringen aan te brengen, wat resulteert in een energiezuiniger en comfortabeler binnenklimaat.

Drone Services

Inspectie van windmolen met drone

Inspecties

Onze drone-inspecties leveren snel en nauwkeurig inzicht in de staat van gebouwen en infrastructuur. We voeren visuele inspecties uit op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals daken, gevels en hoogspanningslijnen. Deze technologie minimaliseert risico’s en kosten, terwijl het de efficiëntie van inspecties verbetert.

Drone fotografie groot gebouw

Fotografie

Onze dronefotografie tilt uw projecten naar nieuwe hoogten. We bieden indrukwekkende luchtfoto’s en video’s om uw vastgoed en bouwprojecten te presenteren. Of het nu gaat om marketing, beoordeling of visualisatie, onze beelden maken een blijvende indruk.

Vastgoed en bouwprojecten

Onze drone-services zijn essentieel voor vastgoed- en bouwprofessionals. We bieden gedetailleerde luchtfoto’s en -video’s die u helpen bij de beoordeling, inspectie en promotie van uw projecten. Met onze nauwkeurige gegevens kunt u projecten efficiënter beheren en verkopen.

Fotogrammetrie

Fotogrammetrie met drones biedt een geavanceerde manier om terrein en structuren in kaart te brengen. We genereren nauwkeurige 3D-modellen en kaarten van bouwlocaties en terreinen. Deze gegevens zijn waardevol voor planning, ontwerp en uitvoering van projecten.

360 Ervaringen

Virtual Tours​

Ontdek de wereld van VISIONIQ met onze Virtual Tours. We creëren meeslepende 360°-ervaringen waarmee klanten door uw vastgoed kunnen navigeren alsof ze er zelf zijn. Virtual Tours brengen uw ruimtes tot leven en bieden potentiële kopers of bezoekers een unieke ervaring.

Streetview Publicatie

Breng uw locaties tot leven op Google Street View met onze professionele publicatiediensten. We zorgen ervoor dat uw bedrijf, vastgoed of projecten opvallen op dit populaire platform. Bereik een breder publiek en trek meer aandacht met onze Streetview Publicatie.

Renovatie Voor en Na

Bij VISIONIQ bieden we unieke inzichten met onze renovatie voor en na-beelden. Toon de transformatie van uw projecten met overtuigende visuele vergelijkingen. Deze beelden benadrukken de kwaliteit van uw werk en trekken meer klanten aan.

Projectcoördinatie Bouw

renovatie

Renovatie

Bij VISIONIQ zijn we gespecialiseerd in renovatieprojecten. We coördineren elke fase van uw renovatie, van ontwerp tot oplevering. Onze expertise en aandacht voor detail zorgen voor een vlotte en succesvolle renovatie die uw visie tot leven brengt.

Nieuwbouw

Voor nieuwbouwprojecten kunt u vertrouwen op VISIONIQ voor nauwgezette projectcoördinatie. We begeleiden uw project vanaf het prille begin, zorgen voor efficiëntie in elk stadium en leveren hoogwaardige resultaten. Laat ons uw nieuwbouwproject naar nieuwe hoogten tillen.

Kantoren

Onze projectcoördinatie-expertise strekt zich uit tot kantooromgevingen. We begrijpen de unieke eisen van kantoorprojecten en zorgen voor naadloze coördinatie. Verbeter uw kantoorruimte met VISIONIQ voor maximale efficiëntie en comfort.

Offerte of vraag? Neem contact op.

Klaar om uw project te bespreken of heeft u vragen over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en u een op maat gemaakte offerte aan te bieden. Uw visie begint hier.