Drone fotogrammetrie

Bij VISIONIQ bieden we cutting-edge technologie om uw projecten naar een hoger niveau te tillen. Onze drone fotogrammetrie-diensten bieden ongeëvenaarde mogelijkheden voor het genereren van gedetailleerde 3D-modellen en puntenwolken, en dit geldt niet alleen voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor bestaande terreinen.

dji drone rtk voor inspecties

Waarom drone fotogrammetrie?

Hoogwaardige 3D-modellen

Drone fotogrammetrie stelt ons in staat om uiterst gedetailleerde en nauwkeurige 3D-modellen van uw project te genereren. Deze modellen bieden waardevolle inzichten en verbeteren de besluitvorming.

Projectvergelijking in 3D

De gegenereerde puntenwolk kan worden gebruikt om 3D-vergelijkingen te maken tussen het ontwerp en de werkelijke uitvoering van uw project, maar ook voor het opmeten van bestaande terreinen. Dit helpt om eventuele afwijkingen vroegtijdig te identificeren en corrigeren.

Efficiënte planning​

Met onze drone fotogrammetrie-diensten kunt u complexe projecten beter plannen en beheren. Dit leidt tot meer efficiëntie en kostenbesparingen.

Voordelen van fotogrammetrie

Gedetailleerde 3D-modellen

Onze drones genereren nauwkeurige en gedetailleerde 3D-modellen van zowel nieuwe als bestaande terreinen.

Vroegtijdige probleemdetectie

Identificeer eventuele problemen of afwijkingen in een vroeg stadium dankzij de mogelijkheid om ontwerp en uitvoering in 3D te vergelijken, of gebruik deze technologie voor het opmeten van bestaande terreinen.

Efficiënt projectbeheer

Verbeter de planning en het projectbeheer, wat leidt tot kosten- en tijdsbesparingen, zowel voor nieuwbouw als terreinmetingen.

Geavanceerde inzichten

Onze drone fotogrammetrie-diensten bieden geavanceerde inzichten en analysemogelijkheden voor zowel nieuwbouwprojecten als terreinopmetingen.

Maatwerk

We passen onze diensten aan op basis van uw specifieke projectvereisten en doelstellingen, of het nu gaat om nieuwbouw of terreinmetingen.

Verbeterde presentatie

Gebruik de gegenereerde 3D-modellen voor effectieve communicatie met belanghebbenden en stakeholders, en toon bestaande terreinen in hun volledige glorie.

Tijds- en kostenbesparing

Efficiënter projectbeheer resulteert in tijds- en kostenbesparingen voor uw projecten, inclusief terreinopmetingen.

Veel gestelde vragen

Fotogrammetrie is het proces van het maken van nauwkeurige metingen en kaarten met behulp van luchtfoto’s. In de bouwsector wordt het gebruikt voor het maken van 3D-modellen en kaarten van terreinen.

Fotogrammetrische gegevens helpen bij het plannen van site-layouts, het analyseren van topografie, het beheren van grondverplaatsing en het ontwerpen van infrastructurele projecten.

Fotogrammetrie is sneller, kostenefficiënter en biedt een hogere mate van detail. Het minimaliseert ook de behoefte aan fysiek terreinbezoek, wat de veiligheid bevordert en nauwkeurigheid verhoogt.

Offerte nodig voor drone fotogrammetrie?

Wilt u de kracht van drone fotogrammetrie ervaren voor uw nieuwbouw- of terreinmeetprojecten? Neem contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte. Bij VISIONIQ staan we klaar om uw projecten te transformeren met behulp van geavanceerde drone technologie, zowel voor nieuwbouw als terreinmetingen.