Drone opvolging voor vastgoed en bouwprojecten

Bij VISIONIQ stellen we moderne technologie en precisie ter beschikking om uw vastgoed- en bouwprojecten naar een hoger niveau te tillen. Onze geavanceerde drones bieden de nauwkeurigheid en efficiency die uw project verdient.

Waarom opvolging met een drone?

Centimeterprecisie

Onze drones zijn uitgerust met RTK (Real Time Kinematic) GPS-technologie, wat betekent dat we uw project met ongeëvenaarde nauwkeurigheid kunnen volgen. Dankzij FLEPOS GNSS-referentiestations van de Flemish Positioning Service kunt u vertrouwen op precieze gegevens voor weloverwogen beslissingen.

Efficiëntie

Wekelijkse of maandelijkse vluchten vanuit opgeslagen posities stellen ons in staat om regelmatige updates van uw project te leveren. Dit vermindert de noodzaak van frequente fysieke inspecties en bespaart u kostbare tijd en middelen.

Boeiende Timelapse-mogelijkheden

Onze drones leggen gedurende het hele project foto’s vast vanuit dezelfde posities, wat resulteert in boeiende timelapse-video’s. Deze bieden niet alleen een visuele geschiedenis van de voortgang, maar dienen ook als uitstekend communicatiemiddel voor alle belanghebbenden.

Orthofoto's van hoog detail

We genereren orthofoto’s van uitzonderlijke kwaliteit die elk aspect van uw project vastleggen. Met centimeternauwkeurigheid en gedetailleerde beelden kunt u uw project op een geheel nieuw niveau bekijken.

Voordelen

luchtfoto vastgoed en bouw

Flexibiliteit

We passen onze diensten aan op uw specifieke behoeften, of het nu gaat om wekelijkse updates, maandelijkse rapportages of speciale gelegenheden.

Verbeterde presentatie

Prachtige orthofoto’s kunnen worden gebruikt voor marketingmateriaal en presentaties aan stakeholders.

dronefotografie van gebouw

Milieuvriendelijk

Minder fysieke inspecties betekenen minder milieu-impact, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Nauwkeurige data

Onze drones leveren gedetailleerde, hoogwaardige gegevens die u helpen bij besluitvorming en planning.

Tijds- en kostenbesparing

Drone-opvolging elimineert de behoefte aan frequente fysieke inspecties en versnelt het projectbeheer.

Visuele historie

Timelapse-video’s en gedetailleerde orthofoto’s bieden een visuele geschiedenis van de voortgang, ideaal voor communicatie en rapportage.

Centimeternauwkeurig

Dankzij RTK GPS zijn onze metingen extreem nauwkeurig, wat zorgt voor precisie in elke fase van uw project.

Veel gestelde vragen

Drones kunnen worden gebruikt voor site-analyse, bouwinspecties, virtuele rondleidingen voor potentiële kopers en het creëren van marketingmateriaal om vastgoed te promoten.

Drones bieden snelheid, kostenefficiëntie en een uniek perspectief. Ze helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het aantrekken van klanten.

Ja, we kunnen dronebeelden en 360-graden virtuele rondleidingen leveren om uw vastgoedproject online te presenteren en de aandacht van potentiële kopers te trekken.

Offerte nodig voor waterlekken op te sporen?

Wilt u de voordelen van drone-opvolging ervaren voor uw vastgoed- of bouwproject? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte. Bij VISIONIQ zijn we toegewijd om uw project tot een succes te maken met behulp van geavanceerde drone-technologie.