Over mij

Hallo, ik ben Nick Vanhulle, de oprichter en drijvende kracht achter VISIONIQ. Laat me u wat meer vertellen over mezelf en mijn passie voor de bouwsector en innovatieve technologieën.

Mijn achtergrond en passie

Met een achtergrond als industrieel ingenieur bouw en meer dan 12 jaar ervaring in de bouwsector, ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen aan mijn klanten. Mijn reis begon in 2021 toen ik besloot om mijn kennis en passie te bundelen en VISIONIQ op te richten.

Ik geloof sterk in de kracht van technologie om de bouwsector te transformeren. Bij VISIONIQ streven we ernaar om problemen op te lossen, efficiëntie te bevorderen en kwaliteit te leveren. Of het nu gaat om thermografische inspecties, drone services, 360-ervaringen of projectcoördinatie in de bouw, ik ben vastberaden om het beste resultaat te bereiken.

Naast mijn professionele toewijding ben ik ook enthousiast over het steeds proberen op de hoogte te zijn van alle laatste nieuwe ontwikkelingen. Deze passies inspireren me en dragen bij aan mijn creatieve benadering van projecten.

Bij VISIONIQ draait alles om samenwerken met onze klanten om hun visie werkelijkheid te maken. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw bouwprojecten naar nieuwe hoogten te tillen.

Ervaring

Mijn professionele reis in de bouwsector omvat diverse rollen en een schat aan ervaring, die allemaal hebben bijgedragen aan de vorming van VISIONIQ. Hier is een beknopt overzicht van mijn achtergrond:

Vandenbussche NV

Bouwonderneming Aalter

Tijdens mijn tijd bij Vandenbussche, een gerenommeerde klasse 8 aannemer, heb ik ervaring opgedaan als werfleider en projectleider. Hier heb ik waardevolle expertise opgebouwd in het coördineren en leiden van bouwprojecten vanaf het prille begin tot succesvolle voltooiing.

Global Estate Group

Projectontwikkelaar uit Oostkamp

Als projectmanager bij Global Estate Group, een projectontwikkelaar, heb ik me gespecialiseerd in vastgoedprojecten. Mijn verantwoordelijkheden omvatten projectontwikkeling, projectleiding en planning, waarbij ik nauw samenwerkte met diverse belanghebbenden om succesvolle resultaten te leveren.

SYBO

Totaalaannemer uit Brugge

Mijn stappen als ondernemer brachten me naar het domein van high-end renovaties, waarbij ik sinds 2021 nauw samenwerk met het gerenommeerde aannemersbedrijf SYBO, gespecialiseerd in high-end renovaties. Samen hebben we een toewijding om topkwaliteit op maat gemaakte renovatie-oplossingen te leveren aan onze klanten. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring, en met de ondersteuning van SYBO, zet ik me in om renovatie-uitdagingen aan te pakken en innovatieve ontwerpoplossingen te bieden.

Bij deze samenwerking met SYBO kunnen we de krachten bundelen om uw renovatieprojecten naar een hoger niveau te tillen, waarbij vakmanschap en innovatie hand in hand gaan. Samen streven we ernaar om uw visie voor uw renovatie werkelijkheid te maken, met aandacht voor detail en een focus op duurzame oplossingen.

Deze brede achtergrond heeft me gevormd tot de eigenaar van VISIONIQ, waar ik mijn passie voor innovatie en technologie toepas om hoogwaardige diensten te bieden aan de bouwsector. Ik ben toegewijd aan het oplossen van problemen, het optimaliseren van efficiëntie en het leveren van kwalitatieve resultaten voor al mijn klanten. Samen streven we naar een slimmere, efficiëntere en duurzamere bouwsector.

Bij VISIONIQ staat onze bedrijfsnaam voor een diepgaande visie die in elk aspect van ons werk is verweven. Laten we eens ontcijferen wat elk element van ons acroniem betekent:

V – Visie: Onze projecten beginnen altijd met een visie. We begrijpen de behoeften en doelen van onze klanten en streven ernaar om hun visie werkelijkheid te maken.

I – Innovatie: We omarmen innovatie in de bouwsector. Onze benadering is gebaseerd op geavanceerde technologieën en slimme oplossingen om projecten te optimaliseren.

S – Samenwerking: Samenwerking zit in ons DNA. We werken nauw samen met onze klanten, aannemers en experts om een naadloze en efficiënte projectuitvoering te garanderen.

I – Intelligentie: Onze aanpak is intelligent en op kennis gebaseerd. We brengen technische expertise en slimme strategieën om elk project te beheren en te verbeteren.

O – Optimalisatie: We streven naar optimalisatie op elk niveau van een project. Of het nu gaat om kostenbesparingen, energie-efficiëntie of bouwprocessen, we streven naar de beste resultaten.

N – Netwerk: Ons uitgebreide netwerk van experts en professionals in de bouwsector stelt ons in staat om de juiste mensen op het juiste moment aan uw projecten te koppelen.

I – Intuïtie: We vertrouwen op intuïtie en ervaring om snel problemen te identificeren en oplossingen te bieden. Onze intuïtieve aanpak leidt tot effectieve resultaten.

Q – Kwaliteit: Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. We streven naar excellentie en leveren hoogwaardige bouwoplossingen aan onze klanten.

Bij VISIONIQ vertegenwoordigt ons acroniem wie we zijn en wat we elke dag nastreven. We zijn gepassioneerd door bouwprojecten en gedreven door onze visie om de bouwsector te transformeren.

Op zoek naar een professionele partner?

Bij VISIONIQ zijn we meer dan alleen een dienstverlener. We zijn uw betrouwbare partner in de bouwsector. Met jarenlange ervaring in projectmanagement, thermografische inspecties, drone-technologie en 360-graden ervaringen, zijn we toegewijd aan het verbeteren van uw projecten.

Of u nu een bouwprofessional bent op zoek naar samenwerking of een projecteigenaar die zoekt naar innovatieve oplossingen, we staan klaar om met u samen te werken. Laten we de krachten bundelen en de toekomst van bouwen vormgeven.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe VISIONIQ u kan helpen.