Thermografische inspecties

Hieronder vindt u een overzicht van onze mogelijkheden in thermografische inspecties. Indien u interesse heeft in deze dienst, aarzel niet om contact op te nemen.

Een overzicht van onze mogelijkheden

Ontdek onze brede waaier aan mogelijkheden op het gebied van thermografische inspecties. Met geavanceerde technologie detecteren we waterlekken, koudebruggen en luchtlekken, en bieden we nauwkeurige oplossingen voor een energie-efficiënte toekomst.

Detectie van koudebrug in muur

Waterlekken

Met onze geavanceerde thermografische inspecties sporen we waterlekken snel en nauwkeurig op. Of het nu gaat om lekken in leidingen, daken of gebouwen, we gebruiken infraroodtechnologie om verborgen waterproblemen te identificeren voordat ze groter worden, wat helpt om kostbare schade te voorkomen.

Koudebruggen

Onze thermografische inspecties onthullen effectief koudebruggen in gebouwen. We identificeren locaties waar warmteverlies optreedt en isolatieproblemen zich voordoen, waardoor energie-efficiëntie kan worden verbeterd en energiekosten kunnen worden verlaagd. Onze gedetailleerde rapporten stellen u in staat om gerichte verbeteringen aan te brengen.

Detectie van koudebrug in muur

Luchtlekken

Met behulp van thermografische inspecties sporen we luchtlekken op die uw gebouw kunnen plagen. Deze onzichtbare problemen kunnen leiden tot energieverspilling en comfortproblemen. Onze expertise in luchtlekdetectie stelt u in staat om isolatie- en afdichtingsverbeteringen aan te brengen, wat resulteert in een energiezuiniger en comfortabeler binnenklimaat.

Veel gestelde vragen

Thermografische inspecties onthullen verborgen problemen zoals waterlekken, koudebruggen en luchtlekken, waardoor vroegtijdige interventie mogelijk is om kostbare schade te voorkomen.

Door warmteverliezen in kaart te brengen, helpt thermografie bij het identificeren van slecht geïsoleerde gebieden, wat resulteert in efficiëntere isolatie en lagere energiekosten.

Thermografie is waardevol voor vastgoed, industrie, nutsbedrijven en meer, omdat het helpt bij het opsporen van problemen die van invloed zijn op de veiligheid en efficiëntie.

Nog vragen? Of een offerte nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u een offerte aan te vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om u te helpen en uw thermografische behoeften te bespreken.