Drone services

Hieronder vind je een overzicht van onze mogelijkheden in drone services. Indien u interesse heeft in deze dienst, aarzel niet om contact op te nemen.

Een overzicht van onze mogelijkheden

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van drone services. Van inspecties tot fotografie, vastgoed- en bouwprojecten tot fotogrammetrie, we bieden geavanceerde oplossingen die de bouwsector transformeren en optimaliseren.

dji drone rtk voor inspecties

Inspecties

Onze drone-inspecties leveren snel en nauwkeurig inzicht in de staat van gebouwen en infrastructuur. We voeren visuele inspecties uit op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals daken, gevels en hoogspanningslijnen. Deze technologie minimaliseert risico’s en kosten, terwijl het de efficiëntie van inspecties verbetert.

Drone fotografie groot gebouw

Fotografie

Onze dronefotografie tilt uw projecten naar nieuwe hoogten. We bieden indrukwekkende luchtfoto’s en video’s om uw vastgoed en bouwprojecten te presenteren. Of het nu gaat om marketing, beoordeling of visualisatie, onze beelden maken een blijvende indruk.

luchtfoto vastgoed en bouw

Vastgoed en Bouw

Onze drone-services zijn essentieel voor vastgoed- en bouwprofessionals. We bieden gedetailleerde luchtfoto’s en -video’s die u helpen bij de beoordeling, inspectie en promotie van uw projecten. Met onze nauwkeurige gegevens kunt u projecten efficiënter beheren en verkopen.

Fotogrammetrie

Fotogrammetrie met drones biedt een geavanceerde manier om terrein en structuren in kaart te brengen. We genereren nauwkeurige 3D-modellen en kaarten van bouwlocaties en terreinen. Deze gegevens zijn waardevol voor planning, ontwerp en uitvoering van projecten.

De kracht van RTK-GPS

Onze drones zijn uitgerust met geavanceerde RTK-GPS-technologie, waardoor we nauwkeurige centimeterpositiebepaling kunnen uitvoeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door verbinding te maken met FLEPOS GNSS-referentiestations, onderdeel van de Flemish Positioning Service (FLEPOS), wat resulteert in uiterst precieze geolocatiegegevens.

Veel gestelde vragen

Drones worden gebruikt voor inspecties, nauwkeurige metingen, luchtfotografie en fotogrammetrie, waardoor efficiëntie en nauwkeurigheid worden verbeterd.

Drones bieden gedetailleerde beelden van bouwplaatsen, helpen bij de inspectie van moeilijk bereikbare gebieden en leveren indrukwekkende luchtfoto’s voor marketingdoeleinden.

Drone-fotogrammetrie levert gedetailleerde terreinmetingen en 3D-modellen op, wat essentieel is voor nauwkeurige planning en ontwerp in de bouw.

Nog vragen? Of een offerte nodig?

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen voor onze drone services? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.