Koudebruggen opsporen

Koudebruggen in gebouwen kunnen leiden tot energieverlies, condensatie en comfortproblemen. Bij VISIONIQ zijn we gespecialiseerd in het detecteren van koudebruggen en het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw constructies.

Detectie van koudebrug in muur

Waarom koudebruggen opsporen?

Koudebruggen kunnen leiden tot ongewenste warmteverliespaden en resulteren in hogere energiekosten. Door koudebruggen op te sporen en aan te pakken, kunt u de energie-efficiëntie van uw gebouwen optimaliseren.

Methodes

VISIONIQ maakt gebruik van geavanceerde infraroodtechnologie om koudebruggen te identificeren. Onze inspecties onthullen gebieden met thermische variaties die duiden op koudebruggen.

Isolatieplaat
Koudebrug in isolatieplaat

Koudebrug thermisch opgespoord na schimmelvorming

Detectie van koudebrug in muur

Voordelen

Opsporing van leiding in muur

Energie-efficiëntie

Door waterlekken vroegtijdig te detecteren, minimaliseren we schade en besparen we op reparatiekosten.

Comfort

Door koudebruggen te verminderen, verbeteren we het binnenklimaat en voorkomen we tocht.

Kosteneffectiviteit

Het aanpakken van koudebruggen verhoogt de waarde van uw eigendom en bespaart u op lange termijn geld.

Veel gestelde vragen

Koudebruggen zijn plaatsen waar warmteverlies optreedt door slechte isolatie of constructie, wat resulteert in hogere energiekosten en comfortproblemen.

Thermografische inspecties laten koudebruggen zien als koude plekken op beelden, waardoor ze kunnen worden gelokaliseerd en geïsoleerd.

Het oplossen van koudebruggen verhoogt de energie-efficiëntie van een gebouw, wat leidt tot lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving.

Offerte nodig voor koudebruggen op te sporen?

Bent u bezorgd over koudebruggen in uw gebouwen of wilt u uw energie-efficiëntie verbeteren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor professionele inspecties en oplossingen op maat. Bij VISIONIQ streven we naar het optimaliseren van uw constructies.