Drone inspecties

Ontdek de toekomst van inspecties met VISIONIQ’s geavanceerde drone-technologie.

Waarom inspecties met drones?

Gedetailleerde beelden op afstand: onze drones zijn uitgerust met een 56x zoomcamera, waardoor we gedetailleerde beelden vanop afstand kunnen vastleggen. Dit betekent dat zelfs moeilijk bereikbare of gevaarlijke locaties veilig en grondig kunnen worden geïnspecteerd.

Methodes

Onze drone-inspecties maken gebruik van hoogwaardige camera’s en geavanceerde vliegtechnologie om nauwkeurige en gedetailleerde beelden vast te leggen. We kunnen inspecties uitvoeren op diverse terreinen, waaronder bouwplaatsen, vastgoed, en nog veel meer.

Drone fotografie groot gebouw
Detectie van koudebrug in muur

Veiligheid en efficiëntie

Onze drones elimineren de behoefte aan gevaarlijke klimpartijen of kostbare hoogtewerkers, waardoor de veiligheid van uw personeel wordt verbeterd en tegelijkertijd de inspectie-efficiëntie wordt verhoogd.

Nauwkeurigheid

De 56x zoomcamera legt zelfs de kleinste details vast, wat zorgt voor uiterst nauwkeurige inspectieresultaten.

Detectie van koudebrug in muur

Kostenbesparing

Met drones kunt u aanzienlijk besparen op inspectiekosten, omdat ze minder tijd en middelen vereisen dan traditionele inspectiemethoden.

Defecte zonnepanelen thermisch opgespoord

Gevelinspecties

Veel gestelde vragen

Drones worden gebruikt voor verschillende inspecties, waaronder dakinspecties, gevelinspecties, thermografische inspecties, en inspecties van moeilijk bereikbare gebieden.

Drone-inspecties zijn sneller, veiliger en kostenefficiënter. Ze bieden gedetailleerde beeldinformatie en verminderen de behoefte aan fysieke toegang op gevaarlijke locaties.

Neem contact op met ons team om uw behoeften te bespreken. We plannen de inspectie, zorgen voor de vereiste vergunningen en leveren u gedetailleerde rapporten op basis van de verzamelde gegevens.

Offerte nodig voor een drone inspectie?

Heeft u een professionele drone-inspectie nodig? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. Wij zijn hier om u te helpen met nauwkeurige en kosteneffectieve inspecties.