Park Bell – Innovatieve bouwcoördinatie voor een modern meesterwerk

Met trots heb ik als projectcoördinator een leidende rol vervuld in het succesvolle project "Park Bell" in Roeselare. Dit prachtige appartementencomplex, ontwikkeld op de voormalige Belgacomsite door Global Estate Group, vormt een opvallend symbool van eigentijds wooncomfort, bestaande uit 88 wooneenheden verdeeld over 4 blokken. De oplevering van dit project vond plaats in 2022.
Orthofoto geproduceerd door middel van fotogrammetrie

“Park Bell” is opgedeeld in twee fasen, bekend als Fase 1 – Philipp Reis en Fase 2 – Elisha Gray. Het succes van dit project is te danken aan de nauwe samenwerking met verschillende cruciale partijen, waaronder Flanders Building Solutions als bouwheer, Este-Architects BV BVBA als architect, BDA Engineering als ingenieur voor stabiliteit, en Vuylsteke-Eiffage NV als ruwbouwaannemer. Deze synergetische samenwerking met gerenommeerde professionals in de bouwsector heeft gezorgd voor een vlekkeloze uitvoering van het project.

Met een totale bruto oppervlakte van 5900 m2 onderscheidt “Park Bell” zich niet alleen als een architectonisch meesterwerk, maar biedt het ook een eigentijdse en comfortabele leefomgeving voor de bewoners. De gunstige locatie in Roeselare voegt een extra dimensie toe, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen en een bruisende omgeving.

Dit project getuigt van wat mogelijk is wanneer toewijding aan kwaliteit en effectieve projectcoördinatie samenkomen. Als projectcoördinator voor “Park Bell” ben ik er trots op te hebben bijgedragen aan de realisatie van dit opmerkelijke wooncomplex dat nu een integraal onderdeel vormt van de Roeselaarse gemeenschap.”


Ontdek meer over de toegepaste diensten:
, , , , ,

Ondek meer