Green Lophem – Een baanbrekend nieuwbouwproject

Als projectcoördinator in de bouwsector, deel ik met trots mijn bijdrage aan het succesvolle project "Green Lophem." Door Global Estate Group heb ik dit nieuwbouwcomplex kunnen uitvoeren. De oplevering was in 2019.

“Green Lophem” is een opmerkelijk project dat bestaat uit 20 prachtige wooneenheden en een commerciële ruimte op het gelijkvloers. Het project onderscheidt zich door zijn ondergrondse garage, die niet alleen handige parkeergelegenheid biedt, maar ook het groene karakter van de omgeving behoudt. Zowel onder- als bovengrondse parkeerfaciliteiten zijn beschikbaar om aan de behoeften van bewoners en bezoekers te voldoen.

De architectuur van “Green Lophem” is een ware blikvanger, gekenmerkt door architectonische betonnen terrassen, lamellen, wanden en ter plaatse gestorte zichtbetonwanden. Deze moderne en tijdloze ontwerpelementen geven het gebouw een uniek karakter dat zich onderscheidt in de omgeving.

Dit project is gunstig gelegen in het bruisende centrum van Loppem, strategisch nabij de E40, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot stedelijke voorzieningen en snelwegverbindingen. De locatie draagt bij aan de aantrekkingskracht en leefbaarheid van de wijk.

Als projectcoördinator heb ik nauw samengewerkt met de bouwheer, Global Land Properties nv, de gerenommeerde architecten van Govaert & Vanhoutte, en het studiebureau Cobe om ervoor te zorgen dat dit project binnen de gestelde periode van 2017-2018 werd voltooid. Mijn rol omvatte het coördineren van alle aspecten van het project, van planning en uitvoering tot budgetbeheer en kwaliteitsborging.

“Green Lophem” is een uitstekend voorbeeld van wat mogelijk is wanneer toewijding aan uitmuntendheid, teamwork en diepgaande kennis van de bouwsector samenkomen. Ik ben er trots op deel uit te maken van dit project en kijk ernaar uit om nog meer indrukwekkende projecten te realiseren in de toekomst.”


Ontdek meer over de toegepaste diensten:
, , , , , ,

Ondek meer

Park Bell – Innovatieve bouwcoördinatie voor een modern meesterwerk

Met trots heb ik als projectcoördinator een leidende rol vervuld in het succesvolle project “Park Bell” in Roeselare. Dit prachtige appartementencomplex, ontwikkeld op de voormalige Belgacomsite door Global Estate Group, vormt een opvallend symbool van eigentijds wooncomfort, bestaande uit 88 wooneenheden verdeeld over 4 blokken. De oplevering van dit project vond plaats in 2022.

Lees Meer »