Verken de vernieuwing: voormalige steenbakkerij Egem in 360°

Nieuwe levensadem voor voormalige steenbakkerij Egem: Ontdek de geschiedenis en toekomst van deze unieke locatie met onze meeslepende 360°-ervaring.

Stap binnen in de fascinerende wereld van de voormalige steenbakkerij in Egem, die nu een opmerkelijke transformatie ondergaat. Dit historische terrein, ooit het kloppende hart van de steenproductie, wordt nieuw leven ingeblazen als een ruimte voor ondernemen en vernieuwing.

Onlangs openden WVI en de gemeente Pittem tijdelijk de deuren van deze unieke locatie voor getalenteerde opkomende fotografen. Met een frisse blik en uniek perspectief hebben zij de schoonheid en het erfgoed van de site vastgelegd.

Terwijl de sloopwerkzaamheden in volle gang zijn, werden ze uitgenodigd voor een digitale reis door de rijke geschiedenis van de voormalige steenbakkerij. Ontdek de charme van het verleden en de belofte van de toekomst met onze meeslepende 360°-ervaring.

Bekijk het resultaat hieronder en laat u inspireren door het verhaal van vernieuwing dat hier wordt geschreven.


Ontdek meer over de toegepaste diensten:
, , , ,

Ondek meer

Park Bell – Innovatieve bouwcoördinatie voor een modern meesterwerk

Met trots heb ik als projectcoördinator een leidende rol vervuld in het succesvolle project “Park Bell” in Roeselare. Dit prachtige appartementencomplex, ontwikkeld op de voormalige Belgacomsite door Global Estate Group, vormt een opvallend symbool van eigentijds wooncomfort, bestaande uit 88 wooneenheden verdeeld over 4 blokken. De oplevering van dit project vond plaats in 2022.

Lees Meer »